Recomandate Special

Imagini cu Ciolacu în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare. Poliţia a dat amenzi

Imagini cu liderul PSD Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare socială au fost difuzate sâmbătă seară de Realitatea Plus, senatorul PSD Lucian Romaşcanu explicând ulterior că au fost trei grupuri la trei mese, că poza e făcută când s-au aşezat toţi la masă pentru scurt timp, şi că în urma apelului la 112 făcut de cel care a făcut fotografia, a venit şi poliţia, care nu a constatat nereguli, dar a fost contrazis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan a anunţat că au fost aplicate amenzi în valoare totală de 21.000 de lei.

Liderul PSD a fost surprins sâmbătă seară stând la masă, alături de alte zece persoane, la restaurantul pensiunii „Ţara Luanei” din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, a relatat Realitatea Plus, care a precizat că în total la masă erau 11 persoane, fără să fie respectată nicio regulă de distanţare socială. Lângă Ciolacu se afla fostul premier Mihai Tudose.

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat sâmbătă seara, la Realitatea PLUS, că de fapt este vorba de o cu totul altă situaţie faţă de cum se poate presupune din fotografia în care Marcel Ciolacu a fost surprins încălcând regulile de protecţie.

Romaşcanu a explicat că şi el a fost prezent la întâlnire şi că persoanele care se văd în fotografie stând împreună la o singură masă erau de fapt cele trei grupuri care ocupau trei mese, iar fotografia a fost făcută exact în acele secunde în care toţi cei prezenţi au stat alături pentru scurt timp.

Marcel Ciolacu și Marcel Tudose la restaurant fără măsuri de distanțare

„Noi ne-am întâlnit… Am fost trei grupuri la trei mese. Poza este făcută când ne-am aşezat toţi la o masă. (…) Lucrurile nu au fost aşa cum au fost prezentate. Am stat trei grupuri la trei mese. 30 de secunde, un minut, am alăturat mesele…”, a declarat Romaşcanu, sâmbătă seara, la Realitatea PLUS. El a explicat că situaţia a fost verificată şi de echipajul de poliţie chemat la restaurant, care nu a constatat o neregulă, pentru că, dacă ar fi fost, ar fi fost aplicată o sancţiune. „Furnizorul acestei fotografii… a sunat la 112. (…) A venit un echipaj de poliţie. (…) Atât timp cât a fost echipajul… Au venit, s-au lămurit. (…) Deci, dacă era de sancţionat, ar fi fost sancţiune”, a mai explicat Lucian Romaşcanu, în intervenţia telefonică de la Realitatea Plus.

El a mai spus şi că regretă acest incident şi că îndemnul pentru populaţie este să se respecte regulile de protecţie date de autorităţi pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

E-health » Introducerea tehnologiilor Smart în unități medicale

Furdu Constantin

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici 25 – 31 ianuarie 2021. Câștig din plin pentru o zodie aleasă

Mihnea Tudor

Avalanşă în Munţii Bucegi, două persoane fiind surprinse. Intervenția dificilă a Salvamontului

Mihnea Tudor

Cum mâncăm în 2021? Răspunsul nutriționistului Radu Ababi pentru cei care vor să mănânce ca să-și îmbunătățească sănătatea, fără diete excesive

Mihnea Tudor

Peste 740.000 de persoane s-au programat la vaccinare

Saghin Cristian

E-HEALTH pe baza Inteligenței Artificiale

Furdu Constantin

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »