Imaginile dezastrului de la Volkswagen. Zeci de mii de masini noi, zac pe un stadion din Michigan

Zeci de mii de masini diesel, rascumparate de Volkswagen de la clientii americani in urma scandalului emisiilor poluante, zac in parcarea stadionului din Pontiac, Michigan.

O filmare realizata cu o drona postata pe YouTube arata dimensiunea dezastrului lasat in urma de scandalul emisiilor poluante, care zguduie gigantul auto european de cativa ani incoace.

Dupa ce a ajuns la o intelegere cu autoritatile din SUA in privinta despagubirilor pe care Volkswagen trebuie sa le plateasca clientilor sai americani, producatorul auto si-a luat si angajamentul rascumpararii tuturor masinilor care fac obiectul scandalului.

Unul dintre locurile in care Volkswagen tine aceste masini este parcarea stadionului dezafectat din Pontiac, Michigan. Filmarea arata zeci de mii de masini aliniate perfect in acest “cimitir” de masini noi.

… >> Source: Imaginile dezastrului de la Volkswagen. Zeci de mii de masini noi, rascumparate in urma scandalului Dieselgate, zac in parcarea unui stadion din Michigan. VIDEO – www.InCont.ro

Salvează

Cum arata fiica secreta a lui Jackie Chan
Magazin
Cum arata fiica secreta a lui Jackie Chan

  Jackie Chan, eroul filmelor cu arte martiale, are o fiica in varsta de 18 …

Magazin
Inversarea polilor magnetici ai Terrei a inceput! Urmarile pot fi extrem de grave

  Ultima inversare completa a polilor a avut loc in urma cu 780.000 de ani. …

Magazin
Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy a murit

Celebrul publicist american Hugh M. Hefner, fondatorul celebrei reviste Playboy, a murit la vârsta de …