”Împăratul” Vlasov, internat cu coronavirus. Soția a decedat de Covid-19. Ingrid și Vanda Vlasov, internate și ele

Surse oficiale au declarat pentru Ziarul de Iași că Mihail Vlasov se află la Spitalul de Pneumoftiziologie, el suferind de o formă medie de boală. Medicii au declarat că starea fostului președinte al Camerei de Comerț și Industrie ar fi una stabilă.

În urmă cu două zile, soția acestuia, Viviana Vlasov, în vârstă de 72 de ani, medic de profesie, a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva, fiind diagnosticată cu Covid 19.

Viviana Vlasov fusese internată în urmă cu aproximativ 10 zile. Cu două zile înainte de deces, starea s-a agravat brusc, fiind transferată la Compartimentul de Terapie Intensivă. În pofida eforturilor depuse de întreg corpul medical, Viviana Vlasov a pierdut lupta cu boală.

Toată familia Vlasov are coronavirus

Pe de altă parte, surse sigure ale redactorilor Bună Ziua Iași susțin că toată familia Vlasov a fost infectată cu COVID-19, inclsuvi cele două fiice, Ingrid și Vanda Vlasov.

Una dintre fiice este încă internată în spital și primește tratament specific infecției cu coronavirus, iar cealaltă a fost recent externată.

”Împăratul” Vlasov

Avocatul Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv în anul 2015 de Curtea de Apel București la 5 ani și 8 luni închisoare, fiind eliberat condiționat în septembrie 2017. Vlasov era poreclit „Împăratul” din cauza stilului de viață extravagant și somptuos.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

imparatul vlasovmihail vlasov coronavirusvanda vlasov covidvlasov infectat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes