Sanatate

”Împăratul” Vlasov, internat cu coronavirus. Soția a decedat de Covid-19. Ingrid și Vanda Vlasov, internate și ele

Surse oficiale au declarat pentru Ziarul de Iași că Mihail Vlasov se află la Spitalul de Pneumoftiziologie, el suferind de o formă medie de boală. Medicii au declarat că starea fostului președinte al Camerei de Comerț și Industrie ar fi una stabilă.

În urmă cu două zile, soția acestuia, Viviana Vlasov, în vârstă de 72 de ani, medic de profesie, a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva, fiind diagnosticată cu Covid 19.

Viviana Vlasov fusese internată în urmă cu aproximativ 10 zile. Cu două zile înainte de deces, starea s-a agravat brusc, fiind transferată la Compartimentul de Terapie Intensivă. În pofida eforturilor depuse de întreg corpul medical, Viviana Vlasov a pierdut lupta cu boală.

Toată familia Vlasov are coronavirus

Pe de altă parte, surse sigure ale redactorilor Bună Ziua Iași susțin că toată familia Vlasov a fost infectată cu COVID-19, inclsuvi cele două fiice, Ingrid și Vanda Vlasov.

Una dintre fiice este încă internată în spital și primește tratament specific infecției cu coronavirus, iar cealaltă a fost recent externată.

”Împăratul” Vlasov

Avocatul Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv în anul 2015 de Curtea de Apel București la 5 ani și 8 luni închisoare, fiind eliberat condiționat în septembrie 2017. Vlasov era poreclit „Împăratul” din cauza stilului de viață extravagant și somptuos.

Alte știri de interes

Nelu Tătaru despre evaluarea mortalităţii cauzate de coronavirus: Cei din Terapia Intensivă sunt cei care numără decedaţii

Mihnea Tudor

Arafat: Vom avea o perioadă dificilă! Prima recomandare a șefului DSU

Gloria Pascu

Administrarea de plasmă cu anticorpi reduce mortalitatea Covid cu 57%. Un al doilea aparat de colectare a fost instalat în București

Saghin Cristian

Nelu Tătaru a dezvăluit cel mai important moment din timpul acestei pandemii

Mihnea Tudor

Virgil Musta, recomandări pentru siguranța copiilor care au părinți sau bunici cu comorbidități

Mihnea Tudor

Marius Tucă, internat cu coronavirus. Mesajul prezentatorului Tv

Mihnea Tudor

Atenție părinți: Care sunt cele mai întâlnite simptome ale infecției cu coronavirus la copii

Mihnea Tudor

Turism balnear: Redeschiderea piscinelor interioare şi a centrelor de tratament balnear va reduce riscul de îmbolnăvire cu Covid

Mihnea Tudor

Şeful Inspectoratului de Jandarmi Argeş, vindecat de COVID-19, a donat plasmă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »