În această seară, începe Survivor All Stars: ”un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize”

Începe Survivor All Stars. Sursă foto: PRO TV
Începe Survivor All Stars. Sursă foto: PRO TV

Cel mai așteptat moment al începutului de an este tot mai aproape: în doar câteva ore, la PRO TV începe sezonul suprem – Survivor All Stars! Daniel Pavel este pregătit să le aducă celor de acasă, de trei ori pe săptămână, cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți. Cu fiecare zi, aceștia își vor depăși limitele, iar cei cu inima puternică vor merge până la capăt!

Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, le va spune Domnu’ Dan tuturor celor de acasă, de la ora 21:30.

În prima parte a serii, prezentatorul va descoperi care sunt lucrurile care-i motivează cu adevărat pe cei 20 de concurenți, de această dată. ”Este foarte frumos ceea ce se întâmplă și vreau să ne bucurăm de această aventură unică care este Survivor. Vă iubesc și vă transmit toată energia bună”, va declara Elena Ionescu, din echipa roșie, cea care a câștigat primul sezon al show-ului. De cealaltă parte, Iancu Sterp, din tribul albastru nu uită cât de aproape a fost și el să câștige când a participat: ”m-a făcut să mă întorc inima de războinic, toată viața am fost un luptător. De data asta, sper să ajung unde mi-am propus”.

Surprize pot apărea la tot pasul, fiți cu ochii în patru”, le va mai spune Daniel Pavel înainte de a da fluierul de start în prima probă a sezonului. Despre ce e vorba și cine va câștiga, aflăm curând.

Tot atunci vom descoperi și ce îi așteaptă pe concurenți atunci când vor ajunge pe insulele care le vor deveni casă în următoarele luni, dar și care vor fi primele discuții care vor apărea între aceștia.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incepe survivorrepublica dominicanasurvivor all stars
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes