In octombrie 2017, o noua Loteria Vizelor Diversity Visa 2019

Loteria Vizelor Diversity Visa 2019
Loteria Vizelor Diversity Visa 2019

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a anuntat joi pe Facebook ca pe 3 octombrie incepe programul Loteria Vizelor Diversity Visa 2019. Inregistrarile pot fi facute pana pe 7 noiembrie.

Potrivit programului Diversity Visa (DV) 2019, inregistrarea poate fi facuta incepand de pe 3 octombrie 2017, ora 12.00, pana pe 7 noiembrie 2017, ora 12.00, iar inscrierea este gratuita.

Urmariti pagina pentru Loteria Vizelor Diversity Visa (DV) 2019 U.S. Department of State – Electronic Diversity Visa Lottery, aici:

https://www.dvlottery.state.gov/

Mai multe informatii aici:

https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html

Departamentul de Stat selecteaza persoanele printr-o tragere la sorti aleatorie facuta de un computer. Departamentul de Stat distribuie vizele DV pe sase regiuni geografice si nicio tara nu poate primi intr-un an mai mult de sapte la suta din numarul total devize DV.

Fiecare solicitant principal DV trebuie sa indeplineasca cerinta programului DV de educatie/experienta in munca avand:

– cel putin diploma de bacalaureat sau echivalentul educatiei liceale in S.U.A., definit ca absolvirea a 12 clase elementare si secundare

SAU
– doi ani de experienta in munca in ultimii cinci ani intr-o ocupatie care presupune cel putin doi ani de pregatire profesionala sau experienta pentru a profesa. Pentru a determina calificarea pe baza experientei in munca se va folosi baza de date O*Net Online a Departamentului Muncii al S.U.A.

Nu pot depune cerere de inregistrare decat persoanele care indeplinesc ambele cerinte.

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ambasada americana vize dv 2019 lotaria vizelor 2019 loteria vizelor loterie vize america vize americane
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes