În Parlament ca la iUmor » Show Florin Cîțu: Dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni

Premierul a lansat luni, 22 februarie, un atac dur la adresa social democraților în plenul Camerei Deputaţilor. Florin Cîțu le-a transmis parlamentarilor PSD să pună „mâna pe carte”.

În timpul discursului său de la Ora Premierului, Florin Cîţu a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor PSD, acuzându-i că nu ştiu să citească proiectul de buget pentru 2021 pe care Guvernul l-a elaborat:

Dragi colegi şi stimaţi români, aşa cum v-am spus, nu a fost vorba despre buget astăzi, aici. Aţi văzut foarte bine, cei care au discutat despre buget nu l-au înţeles”, a transmis Florin Cîțu.

Promit că o să-mi iau eu din timp, iarăşi, să vă educ, mă gândeam să vă înscriu la şcoală, domnule Ciolacu, şi pe dumneavoastră, Paul Stănescu, la o facultate cu plată, dar, în acelaşi timp, vă spun ce tot am spus în aceşti 4 ani de când ne tot vedem în Parlamentul României: dragi pesedişti, puneţi mâna pe carte, cititul nu a omorât pe nimeni”, a declarat premierul la dezbaterile din Camera Deputaţilor de la „Ora prim-ministrului”.

Nici Orban nu s-a lăsat mai prejos

Ludovic Orban a ținut și el un discurs la Ora premierului. Șeful Camerei Deputaților a vorbit despre legea bugetului de stat și despre dezabaterile care au apărut imediat după aprobarea acesteia.

Tema supusă astăzi dezbaterii, la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, ar fi fost acceptabilă dacă ar fi venit din partea unui partid care nu ar fi guvernat România mai bine de două decenii și care nu ar fi contribuit prin măsurile pro-ciclice la dezechilibrele economice majore pe care le înregistrează țara noastră. Din păcate, solicitarea vine de la PSD, iar în această situație devine aplicabil ceea ce spunea, în trecut, Mihai Eminescu: ”alte măști, aceeași piesă/alte guri, aceeași gamă/amăgit atât de-adese/nu spera și nu ai teamă. (citat din Glosă).

Personal, susțin dezbaterile în jurul celei mai importante legi anuale, legea bugetului de stat, însă, din respect pentru oamenii care ne-au mandatat, cred că dezbaterea trebuie să fie făcută cu argumente serioase, cu responsabilitate și onestitate, nu cu minciuni sau cu lozinci politice”, a spus Ludovic Orban.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citu show iumor pedesisti puneti mana pe carte puneti mana pe carte
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes