În Vinerea Mare, telespectatorii se pot bucura de o nouă ediție Românii au talent… noi așa ne-am gândit!

În Vinerea Mare, telespectatorii se pot bucura de o nouă ediție Românii au talent… noi așa ne-am gândit!. Sursa foto: Pro Tv
În Vinerea Mare, telespectatorii se pot bucura de o nouă ediție Românii au talent… noi așa ne-am gândit!. Sursa foto: Pro Tv

O seară de liniște, de bucurie și de timp petrecut alături de cei dragi. Este Vinerea Mare, iar Românii au Talent revine cu o ediție încărcată de voie bună și momente care nu ar trebui ratate.

De la ora 20:30, Andi, Andra, Mihai și Dragoș își dau întâlnire cu acei oameni care cred în destin, care nu se tem să fie văzuți și care vor să primească recunoaștere pentru ceea ce pot. Este planul perfect înaintea unei Sărbători atât de importante… noi așa ne-am gândit!

”Nu contează unde te naști, ce trecut ai, dacă îți place muzica, muncești”, va spune o concurentă înainte de a urca pe scenă. Tânăra de 18 ani din Piatra Neamț nu a venit singură, ci alături de iubit, cel care îi este și coleg de liceu. Cei doi și-au dorit o experiență televizată, pe scenă, care să-i ajute să devină mai maturi în călătoria lor muzicală. Ce au pregătit aceștia și ce reacții vor avea jurații, aflăm în doar câteva ore.

95% nevăzător la lumina soarelui, pasionat de fotbal când era mic, dar obligat de soartă să se îndrepte spre muzică din cauza problemelor medicale, un puști de doar 11 ani este decis să exceleze prin abilitatea lui de a cânta la vioară. Faptul că a învățat să performeze la acest instrument îl face să se simtă un copil normal și îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a dat acest dar. Să fie această seară, momentul în care o întreagă țară îl va aplauda pentru puterea lui de a depăși provocările vieții?

”Nu-mi vine să cred că sunt aici”, va spune un concurent de 21 de ani înainte de a-și prezenta momentul pregătit. Nu a fost întâia oară când a venit la audiții, însă va fi pentru prima dată când va putea afla ce cred jurații. A venit să cânte muzică populară, și-a primit numele de la un cunoscut interpret de folclor și toată viața l-a studiat pe Fuego. Are o poveste impresionantă și este extrem de emotiv. Însă, speră că nimic nu-i va sta în cale în fața DA-urilor mult dorite. Dacă va fi așa, descoperim curând.

După miezul nopții, pe VOYO, revine Backstage Show, emisiunea online prezentată de Pavel Bartoș și Smiley. Alături de ei se va afla Theo Rose, iubita cântăreață, care se va distra împreună cu aceștia.

Talentul real, care aduce zâmbetul tuturor telespectatorilor, nu trebuie ratat, astăzi, de la 20:30, pe PRO TV!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

romanii au talent vinerea mare
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes