Încă 9 cazuri de infectare cu Omicron, în România

Ministerul Sănătăţii anunţă, joi, încă 9 cazuri de infectare cu Omicron. Este vorba despre şase bărbaţi şi trei femei, şase dintre pacenţi fiind din Bucureşti şi câte unul din Ilfov, Dâmboviţa şi Prahova. Cinci dintre pacienţi sunt nevaccinaţi.

”Numărul cazurilor de infectare cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 este în creştere. Încă 9 cazuri de infectare cu această tuplină au fost confirmate astăzi, 23 decembrie 2021”, a transmis, joi Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că este vorba despre despre 6 persoane (3 bărbaţi şi 3 femei) cu vârste cuprinse între 19 şi 84 de ani din Bucureşti, un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Dâmboviţa, cu istoric de călătorie în Marea Britanie, un bărbat de 43 din judetul Ilfov cu istoric de călătorie în Belgia şi un altul de 49 de ani din judeţul Prahova.

Dintre aceştia, un număr de 5 persoane sunt nevaccinate, restul fiind imunizate cu schema completă.

”Detalii privind legătura epidemiologică şi starea de sănătate vor fi actualizate”, a mai transmis MInisterul sănătăţii.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 25 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-Cov-2.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cazuri noi omicron omicron omicron romania
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes