Încă o vedetă Antena 1 infectată cu Covid. Filmările de pe malul mării, întrerupte

Cunoscutul coregraf Nea Marin a fost testat pozitiv la Covid-19. Nea Mărin a luat noul coronavirus la mare, acolo unde se afla pentru filmările la o nouă producție.

Așa că, filmările, care aveau loc la Techirghiol, au fost întrerupte, iar show-ul care urma să apară pe micile ecrane în 2021 se amână. Nea Marin urma să fie gazda viitoarei emisiuni, susține libertatea.ro. Vedeta Antenei 1 a recunoscut că este infectat cu noul coronavirus, însă nu a dorit să comenteze mai mult, sub auspiciile contractului pe care îl are în derulare cu televiziunea grupului Intact.

Întreaga echipă de producție a noului show, condusă de Mona Segal, se află încă de luni la Techirghiol, acolo unde s-au tras câteva „episoade”. În afară de Nea Mărin alți doi angajați au fost confirmați cu coronavirus.

Întreaga echipă a fost trimisă acasă, în autoizolare. S-a abandonat inclusiv filmarea celorlalte episoade din emisiune, care ar fi trebuit realizate în alte locații din țară.

Nu este pentru prima dată când Antena 1 oprește filmările la o emisiune din pricina noului coronavirus.

În urmă cu două luni, vedetele de la Te cunosc de undeva au fost depistate pozitiv la testul pentru Covid-19, astfel că toată producția a fost oprită până ce participanții nu s-au vindecat. foto: Antena 1

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nea marin coronavirusnea marin covidnea marin infactatvedeta antena 1 infectata
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes