Încă un arbitru, al cincilea, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Încă un arbitru, al cincilea, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2
Încă un arbitru, al cincilea, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Federația Română de Fotbal (FRF) anunță că a fost depistat pozitiv cel de-al cincilea arbitru în urma testărilor efectuate în ultimele zile. Oficialul de joc în cauză nu mai fusese delegat deloc de aproape trei săptămâni, iar acum a fost retras de la delegări până când acesta va fi confirmat vindecat.

În ultimele zile, Federația Română de Fotbal a testat peste 140 de arbitri din loturile pentru Liga 1 și Liga 2. Totodată, colegii cu care a intrat în contact în ultimele zile au intrat în izolare, urmând să fie din nou testaţi, se arată într-un comunicat FRF.

Lotul pentru Liga 1 şi meciurile din play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal. În Liga 1 au fost până acum mai multe focae CoVID, care au dus la amânaea meciurilor din playoff și playout. Cele mai afectate cluburi sunt Dinamo, care se află pe loc retrogradabil și CFR Cluj, care speră să-și apere titlul cucerit în 2019.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arbitri romani coronavirusarbitru fotbal coronaviruscati arbitri au covidfrffrf coronavirus
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes