Încearcă aceste ponturi pentru pariurile tale de baschet

Încearcă aceste ponturi pentru pariurile tale de baschet
Încearcă aceste ponturi pentru pariurile tale de baschet

Baschetul este un sport pe care unii jucători din România îl folosesc frecvent pentru construirea celor mai bune bilete cu pronosticuri cu șanse de câștig, dar în același timp, este și un sport destul de dificil. Spre deosebire de fotbal sau tenis unde regulile sunt simple și fiecare jucător cunoaște modul în care se înscriu puncte, durata partidelor și factorii care ar putea interveni în timpul meciurilor, la baschet situația este puțin diferită. Meciurile de baschet sunt mult mai imprevizibile, cu mai multe evenimente, întreruperi și modificări ale condițiilor de joc.

Pe ce poți paria

Principala diferență care îți este semnalată și atunci când primești ponturi pariuri de la tot felul de specialiști și gambleri profesioniști este că numărul de pariuri situaționale este mai mare decât la alte sporturi. Jucătorii sunt mai mulți, accidentările se întâmplă mai des, titularii se schimbă și ei mai des decât în alte sporturi, iar punctele înscrise aparțin de obicei unui număr mic de jucători care sunt responsabili pentru atac și înscris. Cu toate acestea, pariurile la baschet sunt mai complexe atât pentru pronosticurile plasate pre-meci, dar și pentru cele live. Câteva exemple de pariuri pe care le-am putea oferi sunt pariurile la Handicap.

Aici lucrurile sunt complicate, dar devin din ce în ce mai simple pe măsură ce începi să pariezi. Dacă la fotbal handicapul de scor ar putea însemna 1, 2 sau 3 goluri și extrem de rar mai mult de atât, la baschet handicapul poate fi și de câteva zeci de puncte. Pariurile sunt și ele ajustate în funcție de sport, dar pentru pariori este mult mai greu să estimeze care ar fi diferența de handicap dintre două echipe, mai ales că un singur jucător poate face diferența. Într-o echipă de baschet se află doar 6 jucători, deci o accidentare sau o zi foarte bună poate schimba soarta unui meci ducându-l la polul opus.

Pariurile din NBA

NBA-ul se află direct pe lista de oferte de pariuri obligatorii pentru fiecare operator și furnizor de jocuri de noroc. Nu există casă de pariuri care să nu ofere cote pentru aceste meciuri, iar popularitatea sportului este permanent susținută de cele mai tari echipe și cei mai buni jucători din lume. Liga NBA este atât de populară încât pare un noroc faptul că este organizată aproape pe întreaga perioadă a anului. Fiecare echipă dintre cele 30 participante are 82 de meciuri de jucat într-un singur sezon, iar asta îți dă de gândit când îți dai seama că Lebron James a fost în finală aproape de fiecare dată în ultimii peste 10 ani.

Casele de pariuri oferă și peste 200 de cote diferite și posibilități de pariere pentru fiecare meci. Numărul de evenimente care pot avea loc pe parcursul unui singur astfel de meci este imens. Sezonul NBA are aproximativ 10 luni și este practic una dintre cele mai dificile ligi pentru pariori. Dar și dacă ai reușit să stăpânești oarecum informațiile, să cunoști echipele și jucătorii, dar să te acomodezi și cu stilul de pronosticuri care sunt disponibile în Baschet, vei avea ce să pariezi pe tot parcursul anului.

Statistici despre jucători

Fiind un sport unde jucătorii contează enorm pentru toate rezultatele meciurilor, este normal că înainte de plasarea unui pariu, trebuie să cunoști foarte bine echipa titulară și să știi de ce este capabil fiecare dintre jucătorii care urmează să joace. De aceea, statisticile cu jucătorii sunt o unealtă excelentă pentru toți pariorii. Există și câteva strategii pe care le poți aplica atunci când te informezi despre evoluția fiecărui jucător și la ce metrici poți fi atent sau ar trebui să fii atunci când plasezi pariuri pe meciurile din baschet.

De exemplu, poți plasa pariuri pe numărul de puncte marcate de către fiecare jucător, iar o statistică privind media de puncte marcate a acestuia poate fi de ajutor. Poți plasa pariuri și pe recuperările mingilor sau coșurile cu puncte triple. Pasele decisive pot fi și ele pronosticuri pentru biletele cu meciuri de baschet.

Pasele, punctele, recuperările, toate aceste posibilități de pariu pot fi plasate atât în regim pre-meci, dar și live în agențiile care oferă această posibilitate. Un beneficiu de care pariorii se bucură atunci când pariază la NBA este că au mereu ofertă și pot să găsească opțiuni cu șanse de reușită cât mai mari. Din sute de cote pentru fiecare eveniment, cu siguranță se poate găsi una pe care să o alegi pentru a avea o rată de succes cât mai mare.

Concluzie

Biletele și pronosticurile tale din Baschet vor fi acum mult mai bine documentate și te vei putea orienta mult mai corect în ligă, dar și în meciurile importante. Nu uita că este foarte important să cunoști echipele, iar pentru asta, trebuie să cunoști jucătorii și nivelul lor de motivație. Mult noroc!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nba pariuri baschet pariuri sportive bune ponturi pariuri
redactia

Alte stiri de interes