Fum și pericol de incendiu la ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon. Pacienți evacuați de urgență

Un salon ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon a fost cuprins de fum, iar mai mulți pacienți au fost evacuați cu tot cu pat din acea zonă a unității medicale.

UPDATE

“La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, informează Ministerul Sănătății.

Știrea inițială:

Mai mulți pacienți au fost evacuați dintr-un salon de la Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Sf. Pantelimon din București, din pricina unui scurt-circuit. Din primele informații, salonul a fost cuprins de fum, iar pacienții au fost mutați pe hol.

Potrivit Digi24, medicii au anunțat că situația este sub control în acest moment, și că scurt-circuitul ar fi pornit de la un neon. Din primele informații ar fi fost afectați 3 pacienți.

Trei pacienți, victime ale incendiului de la Spitalul “Matei Balș”, fuseseră transferați la Spitalul Sf. Pantelimon.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incendiu ati spitalul pantelimon incendiu spitalul pantelimon
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes