Incendiu la baza sportivă FCSB: O persoană a murit, alte două au solicitat primul ajutor

O persoană a murit, noaptea trecută, într-un incendiu care a avut loc la baza sportivă FCSB din Berceni.

Potrivit căpitanului Milcă Nicolae, de la ISU Bucureşti-Ilfov, persoana respectivă a murit carbonizată, iar alţi doi oameni au solicitat primul ajutor, suferind atacuri de panică şi fiind intoxicate cu fum.

Până la sosirea pompierilor, s-au autoevacuat aproximativ 50 de persoane.

Incendiul s-a produs la un complex de locuinţe cu camere stil garsonieră

“Incendiul s-a manifestat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, am intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi trei echipaje de prim-ajutor, dintre care unul de terapie intensivă mobilă. Ca victime, a fost o persoană carbonizată decedată şi două persoane care au solicitat primul ajutor, fără transport la spital, cu atac de panică şi intoxicate cu fum.

Cauza incendiului este în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră de locuit, toate camerele erau locuite. S-au autoevacuat aproximativ 50 de persoane, până la sosirea noastră”, a declarat Milcă Nicolae. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

baza sportiva fcsb incendiu fcsb incendiu la fscb
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes