Eveniment

Incendiu la bord: A luat foc Evanghelia, nava simbol a Costineștiului – VIDEO

Chiar de Ziua Marinei, la Costinești, turiștii au avut parte de un ”spectacol” nedorit: un incendiu a izbucnit la bordul vasului simbol al stațiunii, Evanghelia. Speriați de fumul gros care pornește de pe epavă, oamenii au alertat imediat autoritățile.

Turiștii aflați pe plajă, char în dreptul epavei, au postat pe rețelele de socializare imagini surprinse cu ajutorul telefoanelor mobile în care se poate observa fumul gros care iese din interior. Martorii susțin că două persoane au urcat la bordul vasului cu puțin timp înainte de declanșarea incendiului.

VIDEO Arde Evangelia

Arde epava din Costinesti

#SOS! Incendiu pe epava din Costinesti! Rugam autoritatile sa intervina si sa demareze o ancheta! #PrimariaCostinesti #ABADL #PompieriPolitia a luat la cunostiinta. Cativa turisti sustin ca au vazut doua persoane pe epava in momentul declansarii incendiului. Cel mai probabil, acesta a fost provocat.

Publicată de Surfrider in Romania-Dobrogea pe Vineri, 14 august 2020

”Am fost anunțați prin 112 în legătură cu acest incident, iar în urma cercetărilor s-a constatat că cineva a dat foc unui cauciuc. Nu sunt victime sau alte pagube materiale“, a declarat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Evanghelia a eșuat în data de 15 octombrie 1968, la un kilometru de plajă, fiind un „suvenir” pe care stațiunea l-a primit în dar de la greci. Cei care au investigat de-a lungul timpului această poveste au ajuns la concluzia că nava ar fi eșuat în urma unei înscenări a echipajului format în întregime din marinari greci.

Alte știri de interes

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Trenuri deraiate pe două rute, în aceeași zi. Traficul feroviar blocat

Mihnea Tudor

Jandarmii au recuperat patru turişti, printre care şi doi copii, care s-au rătăcit în zona Lacului Sfânta Ana

Mihnea Tudor

A murit tatăl Mădălinei Manole, de Covid-19

Mihnea Tudor

Iohannis: Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică. E regretabil că PSD nu a înţeles nimic de aici şi continuă să dea impresia că s-ar fi putut mai mult

Mihnea Tudor

Cum au acționat cei care au aruncat în aer bancomatele de la Otopeni. Poliția are un cerc de suspecți

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »