Incendiu la Instititul ”Matei Balş” – Doi pacienți sunt la Chirurgie plastică, având arsuri de gradul 1 pe 20%, respectiv 15% din suprafaţa corpului

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a declarat vineri că 7 pacienţi au fost transferaţi în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balş”. Unul dintre aceştia a decedat, fiind cea de a patra victimă. Alţi doi pacienţi sunt la Secţia de Chirurgie plastică, pentru că au arsuri pe 20%, respectiv 15% din suprafaţa corpului.

Medicul Bogdan Opriţa a declarat că şapte pacienţi au fost aduşi de la Institutul ”Matei Balş”.

Ministerul Sănătăţii a precizat că o femeie de 80 de ani, cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, a decedat, aceasta fiind cea de a patra victimă a incendiului.

Medicul Opriţa a explicat că alţi doi pacienţi sunt la Secţia de Chirurgie plastică, pentru că au arsuri de gradul 1 pe 20%, respectiv 15% din suprafaţa corpului.

Ceilalţi patru sunt la Secţia Medicală, unsde primesc tratament pentru COVID-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arsuri incendiuincendiu matei balspacienti arsi balspacienti matei bals
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes