Incendiu la Marius Nasta. Șapte pacienți evacuați. Precizări de la Raed Arafat

Incendiu în caravana mobila ATI de la Marius Nasta.

Conform Antena 3, cel care a sunat la 112 a spus ca exista flacăra in partea superioară la caravana mobila, 8 masini de stingere, autoscara, ambulanta cu medic, echipaje de prim ajutor 6.

În caravana mobila ATI de la Marius Nasta erau 7 pacienți, care acum nu sunt în pericol.

ISU a anunțat că în urmă cu scurt timp a fost anunțat faptul că se degaja fum de la un ventilator exterior al unității mobile ATI de la Spitalul Marius Nasta.

Din fericire nimeni nu a fost surprins în incendiu. Rămâne ca pompierii să constate de la ce a pornit focul și dacă a fost sau nu afectat cineva. Din primele informații nu ar fi pățit nimeni nimic.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a ajuns la spital pentru a cerceta ce s-a întâmplat la fața locului.

Șeful DSU Raed Arafat a declarat duminică seară, la Antena 3, că echipele de intervenție care au fost chemate la Spitalul Marius Nasta din București, la alertă de incendiu, nu au găsit focul cu flacără în „tirul ATI”.

„Nu era foc cu flacără în tirul ATI. Probabil a fost ceva la exteriorul tirului. Echipele sunt acolo la acest moment, nu sunt probleme. O sa aflam care e cauza fumului .Probabil pacienții vor fi relocați’”, a zis Raed Arafat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incendiu ati marius nastaincendiu ati nastaincendiu marius nastaincendiu nastaincendiu tir ati
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes