Incendiu la Spitalul Județean din Bacău. Fumul a urcat pe casa scărilor

Incendiu, vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în zona prin care trec conductele de termoficare, conform purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Andrei Grecu, de la ISU Bacău, a anunțat că, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

“În această seară, la ora 20,40, pompierii militari băcăuani au fost anunţaţi despre faptul că pe casa scării a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, la etajele superioare este fum. La sosirea forţelor de intervenţie s-a constatat că fumul provenea dintr-un canal tehnic, cu suprafaţa de aproximativ 120 centimetri pătraţi, prin care trec conductele de termoficare. Prin intervenţia rapidă a forţelor de intervenţie, incendiul a fost lichidat. În urma acestuia au ars izolaţia conductelor şi deşeuri. De menţionat este faptul că în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime şi nu s-au evacuat persoane”, a precizat Grecu, conform news.ro.

Potrivit sursei citate, pompierii vor rămâne la faţa locului pentru a se asigura că nu mai există niciun risc.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incendiu spital incendiu spital bacau incendiu spitalul judetean bacau isu bacau
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes