Incendiu Matei Balș: Bilanțul tragic crește la CINCI MORȚI. Ultima victimă, carbonizată în baie

Bilanțul morților după incendiul de la spitalul „Matei Balș” crește. Încă un pacient a murit, în urma rănilor grave.

Încă un pacient a murit în urma incendiului izbucnit, vineri dimineață, la spitalul ”Matei Balș” din București, informează surse citate de B1 TV.

Conform sursei citate, se pare că a cincea victimă a fost găsită carbonizată în baia spitalului. 

”Din păcate vă confirm că în urma incendiului de la Matei Balş este vorba despre cinci victime. Transmit condoleanţe familiilor”, a declarat ministrul de Interne Lucian Bode la Digi 24.  Ministrul a precizt că are informaţia de la Poliţie, iar cadavrul a fost descoperit carbonizat într-o baie.

Trei pacienţi au fost găsiţi carbonizaţi de forţele de intervenţie în urma incendiului care a afectat vineri dimineaţă patru saloane în care erau internaţi pacienţi cu COVID-19, la Institutul ”Matei Balş”.

Ulterior, a decedat şi o altă pacientă, o femeie de 80 de ani, transferată la Spitalul Floreasca şi care avea şi arsuri.

În saloane erau pacienți COVID-19 în stare gravă care aveau nevoie de măști cu oxigen pentru a respira. Pompierii au spus că au existat degajări mari de fum, prin urmare nu e exclus ca bolnavii să fi fost afectați.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Potrivit unor surse, incendiul ar fi izbucnit de la un reșou.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bilant morti balsdecese incendiu balsmorti matei bals
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes