Incendiu pe centura Capitalei. O persoană a murit şi una a fost rănită. În accident au fost implicate o cisternă cu furaje şi un TIR cu deşeuri metalice

O persoană a murit şi una a fost rănită într-un accident produs joi pe Centrua Capitalei, în care au fost implicate o cisternă cu furaje şi un TIR cu deşeuri metalice, soldat cu un puternic incendiu.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Şoseaua de Centură între un TIR şi o cisternă”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

O persoană a fost găsită decedată, iar o alta conştientă va fi transportată la spital, în urma incendiului izbucnit după accidentul produs între o cisternă care transporta furaje şi un TIR încărcat cu deşeuri metalice, pe Şoseaua de Centură Măgurele-Jilava, a informat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Intervin 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, echipajul special de salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN şi o ambulanţă SMURD şi un echipaj SABIF.

Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului.

Traficul în zonă este restricţionat, intervenţia fiind în desfăşurare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cisterna cu furajeincendiu centuratrafic centura
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes