Incendiu uriaș în Bragadiru. Arde o fabrică, iar 20 de autospeciale se luptă cu flacările

Un incendiu violent a izbucnit la fabrica de orez din Bragadiru, unde mai multe echipaje de pompieri se luptă cu flăcările de zeci de minute. Fabrica se află în apropiere de Șoseaua de Centură. În acest moment, nu mai puțin de 20 autospeciale de pompieri acționează la fața locului.

De altfel, conform primelor imagini, incendiul se manifestă cu degajare mare de fum și flăcările sunt unele destul de mari. Conform reprezentanților ISU București Ilfov, ard două hale, dar și vegetația dintre acestea. Sunt afectate și mai multe silozuri de depozitare.

Totodată, a fost emisă alertă de urgență extremă. Se face apel la șoferi să ocolească zona și să lase structurile de intervenție să treacă. Oamenii care locuiesc în zonă sunt avertizați că sunt degajări mari de fum. E vorba de o suprafață afectată întinsă pe aproximativ 5000 mp, cu posibilități de propagare. Conform martorilor, aici angajații se ocupau cu ambalarea și distribuția produselor alimentare, în principal a orezului.

Cu toate acestea, angajații spun că în depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile. Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului și nici dacă există victime.

Oamenii spun că au observat întâi un fum negru care s-a ridicat destul de repede. Apoi s-au văzut flăcările și focul a început să cuprindă prima sală.

În doar câteva minute, până la intervenția echipajelor de pompieri, ardea destul de puternic și incendiul acaparase o suprafață importantă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bragadiru incendiu bragadiru incendiu fabrica de orez interventie igsu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes