Incendiu violent la o biserică din Constanţa – VIDEO

Incendiu violent la o biserică din Constanţa - VIDEO
Incendiu violent la o biserică din Constanţa - VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică dimineaţa, la o biserică din municipiul Constanţa, iar pompierii au intervenit pentru stingerea focului. ISU a precizat că în interiorul bisericii nu mai sunt persoane, iar toţi locatarii din blocul aflat lângă lăcaşul de cult au ieşit din imobil.

Arderea se manifestă generalizat şi s-a extins la faţada unui imobil aflat în proximitate, mai arată sursa citată. ISU Dobrogea a precizat că 40 de persoane au fost evacuate din biserică de Gruparea Mobilă de Jandarmi, 11 persoane din blocul aflat în apropiere au ieşit singure din imobil, iar patru au fost evacuate de pompieri. De asemenea, două persoane au suferit atac de panică.

UPDATE 2 – Pentru localizarea şi stingerea flăcărilor, la faţa locului salvatorii acţionează cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 1 ambulanţă SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată şi 1 ambulanţă SAJ. Până  la acest moment nu sunt raportate victime. Din imobilul afectat au fost evacuate 4 persoane. 

UPDATE 1 – Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au menţionat că o singură femeie a fost rănită în acest incendiu, în vârstă de 45 de ani, ea suferind arsuri de gradul 1 la antebraţ. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină după izbucnirea unui incendiu la o biserică din cartierul Tomis Plus din municipiul Constanţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor.

VIDEO Incendiu violent la o biserică din Constanţa

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

biserica constanta incendiu biserica incendiu biserica constanta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes