Începe o nouă săptămână din show-ul Batem Palma? Seleși: ”Cel mai bine tragi concluzii la asfințit”

Pregătit să accelerăm împreună spre o nouă săptămână de Batem Palma?”, îi va întreba, în această seară, Cosmin Seleși pe cei care se află acum la pupitre și așteaptă să vadă dacă vor fi aleși de catre calculator pentru a-și testa intuiția. De asemenea, prezentatorul le va aminti tuturor că ”cel mai bine tragi concluzii la asfințit”, astfel că acesta îi așteaptă pe telespectatori, de azi și până vineri, la ora 18:00, cu noi ediții spectaculoase.

Cei 24 de concurenți care se află acum în concurs sunt: Alina Marcu, David Neacșu, Larisa Spanoche, Paul Enache, Laurențiu Caraman, Dana Markitan, Alex Ștefănescu, Nicoleta Vasile, Ștefan Borleanu, Ioana Olteanu, Steven Radomir, Adelina și Andreea Munteanu, Sorin Minda, Larisa Simion, Andrei Ștefan, Florentina Ababei, Sebastian Florescu, Melania Tudose, Cristian Olescher, Laura Sava, Mihai Grama, Ruxandra Mihai și Adrian Niga. Lor li se va alătura în această seară o nouă colegă.

Doamna avocat Eugenia Bobe nu pare că se va îndupleca nici de această dată să ofere mici detalii, aceasta fiind decisă să-i lase pe concurenți să-și trăiască experiența la cele mai înalte cote. ”Tot înainte cu vigilență și intuiție și o să fie bună”, le va transmite aceasta la început de săptămână.

Cutia 25 a făcut deja primele victime, iar unul dintre primii cinci concurenți a plecat acasă cu 0 lei! Cu toate acestea, câștigurile din prima săptămână au depășit 73.000 de lei, semn că intuiția a fost la cote înalte!

Așteptarea s-a încheiat, să înceapă distracția și să vină câștigurile cele mai mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al treilea sezon al show-ului Batem Palma?

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

batem palmacosmin selesi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes