Incepe Programul estival pe calea ferată. TRENURILE SOARELUI 2017

Trenurile Soarelui, programul estival de transport al CFR Călători începe astăzi. Timp de trei luni, până la data de 10 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră.

CFR Călători a pregătit un program special pentru ca toate regiunile ţării să poată fi conectate cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii.  Astfel, trenurile  suplimentare vor fi introduse, treptat în circulaţie, iar o parte dintre acestea vor avea ruta prelungită până la Constanța/ Mangalia și retur.

De asemenea, majoritatea trenurilor care sosesc din țară vor avea legături frecvente cu trenuri care circulă între Constanța și stațiuni. …

Articolul pe larg »»» : Incepe Programul estival pe calea ferată. TRENURILE SOARELUI 2017, tarife, condiții de transport și rute

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes