Începe sezonul 21 al celui mai iubit serial de comedie din România, Las Fierbinți!

Începe sezonul 21 al celui mai iubit serial de comedie din România, Las Fierbinți! Sursa foto: Pro TV
Începe sezonul 21 al celui mai iubit serial de comedie din România, Las Fierbinți! Sursa foto: Pro TV

Peste zece ani de când românii au pășit pentru prima dată în Fierbinți, satul în care fiecare pățanie este colorată cu umor, fiecare locuitor este desăvârșit printr-o caracteristică specifică și în care fiecare zi este egală cu câte o poveste de neuitat!

Peste 20 de sezoane în care serialul a devenit cel mai iubit și apreciat de către telespectatori, în care scenariul a surprins prin diversitatea întâmplărilor și a discursurilor emblematice care au cutremurat o țară întreagă și au intrat în amintirea celor de acasă.

Începând de astăzi, de la ora 20:30, în fiecare miercuri și joi seară, aventurile încărcate de comedie și voie bună revin pe PRO TV într-un nou sezon care nu ar trebui ratat de românii deciși să încheie seara cu zâmbetul pe buze.

Înainte de lansarea noului sezon, Adrian Văncică, unul dintre actorii principali ai serialului, dar și scenarist, declară: ”Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi? Nu e, dar uite că se poate. Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece… Și eu sunt curios să-l văd :)). Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”.

Tu știai că Vasile mai are o casă în Fierbinți?”, va fi întrebarea adresată de Giani care va declanșa un întreg lanț de pățanii printre săteni când aceștia vor afla că primarul plănuiește să primească pe cineva în locuința lui. De ce vor începe femeile să gătească baclava, iar bărbații să fure… cai, în urma acestei vești, aflăm în doar câteva ore!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

inepe las fierbintilas fierbinti pro tvora las fierbinti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes