Politica

Închiderea piețelor, val de reacții negative: Mihai Tudose: ”Cineva nu și-a luat pastilele la timp”

Închiderea piețelor, val de reacții negative: Mihai Tudose: ”Cineva nu și-a luat pastilele la timp”
Închiderea piețelor, val de reacții negative: Mihai Tudose: ”Cineva nu și-a luat pastilele la timp”

Fostul prim-ministru Mihai Tudose nu este nici el de acord cu închiderea piețelor, începând de luni, declarând că ”cineva nu și-a luat pastilele la timp”.

”Închidem piețele și târgurile! Dumneavoastră știți, în lumea reală, câți oameni trăiesc de pe urma piețelor și târgurilor, unde își vând producația? Știți câți oameni cumpără de acolo mâncare mai ieftină, la prima mână, fără 10.000 de intermediari? De ce nu introduci în piețe diverse măsuri, să intre pe rând un anumit număr de persoane.

Băbuța din piață vs. supermarket

”Adică nu am voie să mă duc la o bătrânică să iau 10 ouă, dar pot să mă duc la supermarket sau la mall!

Adică nu am voie să mă duc la o bătrânică să iau 10 ouă, dar pot să mă duc la supermarket sau la mall! Nu vi se pare că cineva nu și-a luat pastilele când trebuie? În fiecare comună, o dată pe săptămână este târgul, când omul își face aprovizionarea. Eu cred că dacă era bună-voință, cu Poliția, se putea, se intra câte 4-5 și lumea era mulțumită. Trăiau toți!” este de părere Mihai Tudose, scriu cei de la debraila.ro.

La rândul său, cu o zi înainte, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a criticat decizia Guvernului de a închide piețele din România, ca măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Într-o postare de pe Facebook, liderul PSD scrie că ”este lipsită de logică decizia de a-i obliga pe români să se închesuie în spațiile închise din supermarketuri.”

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Marcel Ciolacu, după acuzaţiile Vioricăi Dăncilă: Oricâtă frustrare ai avea, nu poţi să inventezi

Gloria Pascu

Rareș Bogdan, despre tensiunile din PNL: Este suficient ce am făcut pentru moment. Nu știu dacă voi candida

Mihnea Tudor

Orban se ține tare, după ce liderii liberali i-au cerut demisia: „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte”

Daniela Arnăutu

PSD: Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români

Mihnea Tudor

Gheorghe Falcă, reacție după ce mai mulți lideri PNL i-au cerut demisia lui Ludovic Orban

Mihnea Tudor

Șefa CNA vrea să poată pedepsi un președinte în situaţii cum au fost conferinţele lui Iohannis în care a susţinut PNL în campanie

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »