Închiderea piețelor, val de reacții negative: Mihai Tudose: ”Cineva nu și-a luat pastilele la timp”

Închiderea piețelor, val de reacții negative: Mihai Tudose: ”Cineva nu și-a luat pastilele la timp”
Închiderea piețelor, val de reacții negative: Mihai Tudose: ”Cineva nu și-a luat pastilele la timp”

Fostul prim-ministru Mihai Tudose nu este nici el de acord cu închiderea piețelor, începând de luni, declarând că ”cineva nu și-a luat pastilele la timp”.

”Închidem piețele și târgurile! Dumneavoastră știți, în lumea reală, câți oameni trăiesc de pe urma piețelor și târgurilor, unde își vând producația? Știți câți oameni cumpără de acolo mâncare mai ieftină, la prima mână, fără 10.000 de intermediari? De ce nu introduci în piețe diverse măsuri, să intre pe rând un anumit număr de persoane.

Băbuța din piață vs. supermarket

”Adică nu am voie să mă duc la o bătrânică să iau 10 ouă, dar pot să mă duc la supermarket sau la mall!

Adică nu am voie să mă duc la o bătrânică să iau 10 ouă, dar pot să mă duc la supermarket sau la mall! Nu vi se pare că cineva nu și-a luat pastilele când trebuie? În fiecare comună, o dată pe săptămână este târgul, când omul își face aprovizionarea. Eu cred că dacă era bună-voință, cu Poliția, se putea, se intra câte 4-5 și lumea era mulțumită. Trăiau toți!” este de părere Mihai Tudose, scriu cei de la debraila.ro.

La rândul său, cu o zi înainte, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a criticat decizia Guvernului de a închide piețele din România, ca măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Într-o postare de pe Facebook, liderul PSD scrie că ”este lipsită de logică decizia de a-i obliga pe români să se închesuie în spațiile închise din supermarketuri.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

babuta din piata cineva nu si-a luat pastilele inchidere piete mancare ieftina mihai tudose piete inchise coronavirus
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes