Magazin

Individul care plecase cu pupitrul lui Nancy Pelosi a fost arestat

Adam Christian Johnson, un bărbat din Florida surprins într-o imagine devenită virală mergând cu pupitrul lui Nancy Pelosi în braţe în timpul violenţelor de miercuri de la Capitoliu, a fost arestat, relatează presa americană.

Potrivit Miami Herald, bărbatul în vârstă de 36 de ani este încarcerat de vineri seară în penitenciarul din Pinellas County.

Adam Christian Johnson, care locuieşte în localitatea Parrish, este căsătorit cu un medic şi are cinci copii.

Cel puţin încă trei bărbaţi din Florida sunt acuzaţi de asemenea că au pătruns ilegal miercuri în Capitoliu. De asemenea, un pompier din Florida a fost trimis în concediu după ce au apărut fotografii cu el participând la evenimentele de miercuri.

Miercuri, protestele convocate de preşedintele în exerciţiu Donald Trump, în faţa Capitoliului, unde Congresul urma să certifice voturile electorilor în alegerile prezidenţiale şi, cu acestea, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale, au degenerat.

Sute de manifestanţi, susţinători ai lui Trump, au pătruns în Capitoliu şi mai multe clădiri din complex au fost evacuate. În confruntările cu poliţia au rezultat mai mulţi răniţi şi patru persoane au murit. Au făcut făcute peste 60 de arestări.

Înregistrări video şi fotografii ale unor suţinători ai lui Donald Trump care circulau în mod liber pe culoarele Congresului, după ce au intrat cu forţa în clădire, au provocat consternare şi indignare în ţară şi în lume.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Istoria a fost și va fi întotdeauna rescrisă în mod regulat, susține profesorul emerit Eric Foner

Ionel Lăcătuș

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici 25 – 31 ianuarie 2021. Câștig din plin pentru o zodie aleasă

Mihnea Tudor

”Curs de atenție” pentru o mai bună bunăstare mintală

Ionel Lăcătuș

Să înțelegem INDIA: Sistemul de castă predominant în rândul musulmanilor indieni

Ionel Lăcătuș

Traumele CAPTIVITĂȚII: După 20 de ani la zoo Piatra Neamț, ursoaica Ina „trăieşte” încă într-o cuşcă imaginară, deși e în sanctuarul Libearty – VIDEO

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 18– 24 ianuarie 2021. Mai multe zodii primesc vești bune

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »