”Reprezentanţii Guvernului şi cei din industria HORECA vor lucra, în cadrul unui grup comun, un set de reguli de protecţie sanitară, care să fie aplicat în unităţile de servire – restaurante – în perspectiva reluării activităţii acestora, atunci când evoluţia epidemiologică o va permite”, transmite Guvernul pe Facebook.
Premierul Ludovic Orban a menţionat că scopul acestui demers comun este ca împreună, autorităţi şi sectorul HORECA, să lucreze ”pentru siguranţa clienţilor şi pentru a le oferi încredere că atunci când restaurantele îşi vor relua activitatea serviciile vor fi oferite în condiţii de protecţie şi nu va exista riscul îmbolnăvirilor”.
Măsuri de sprijinire a turismului
”Reprezentanţii HORECA au apreciat măsurile de sprijinire a turismului cuprinse în Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică şi au oferit sprijinul şi expertiza pentru pregătirea punerii lor în aplicare”, mai menţionează Guvernul.
Reprezentanţii HORECA au avut joi o întâlnire, la Palatul Victoria, cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela şi şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.
Comenteaza cu profilul facebook