Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost creat de prințul Harry

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost creat de prințul Harry
Inelul de logodnă al lui Meghan Markle a fost creat de prințul Harry

Va fi nunta anului 2018 și va fi în luna mai. Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători la Palatul Windsor. Inelul care a pecetluit logodna celor doi a fost creat de prințul Harry, care a respectat astfel o tradiție a familiei regale britanice.

Atât de fericiți! A titrat presa din Regat, la o zi după ce prințul Harry a anunțat că se însoară. Și dacă mai exista cineva care să pună la îndoială dragostea celor doi, dubiile au fost spulberate de imaginea celor doi din timpul interviului difuzat de BBC luni seara.

Totuși, ziariștii s-au grăbit să scrie că Megan, aleasa lui Harry, nu va primi titlul de “prințesă”, pentru simplul motiv că nu are sânge albastru.

Nu-i nimic! Unii genealogi britanici au descoperit că, de fapt, stră-străbunica prințului Harry pe linia maternă era americancă. Alții afirmă că actrița născută în California ar fi chiar o rudă îndepărtată a celui de al cincilea moștenitor al tronului britanic.

Cert este că Harry se însoară și toată lumea, inclusiv familia, este fericită.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes