INFOTRAFIC: Aglomerație pe DN1. Se circulă greu în Comarnic, Predeal și Bușteni

Trafic aglomerat pe DN 1, pe Valea Prahovei
Trafic aglomerat pe DN 1, pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier este intens pe DN 1 Ploieşti – Braşov, la ora 11.00, circulându-se pe alocuri în coloană pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de urcare, dar şi între staţiunile Predeal şi Buşteni (Valea Prahovei), pe sensul către Ploieşti.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe DN 1 Ploieşti – Braşov, circulându-se pe alocuri în coloană pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de urcare, dar şi între staţiunile Predeal şi Buşteni (Valea Prahovei), pe sensul către Ploieşti. Sfătuim şoferii să circule cu atenţie sporită, să evite să aibă procupări de natură a le distrage atenţia de la condus, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care sunt prezenţi în trafic pentru fluidizare, evitând orice manevră riscantă”, precizează Poliţia Română.

Se recomandă, de asemenea, folosirea rutelor alternative, respectiv:

  • DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti;
  • DN 73 Râşnov – Bran – Câmpulung – Piteşti;
  • DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte;
  • DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

”Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă”, se mai precizează în comunicat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

circulatie dn1 trafic dn1 azi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes