Inspectorii de la Protecția Consumatorului au decis închiderea temporară pentru două hypermarketuri Cora

Comisarii ANPC anunţă, vineri, că au verificat magazinele Cora din zona Bucureşti-Ilfov, fiind constatate numeroase abateri pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de 120.000 de lei. De asemenea, s-a emis propunere de închidere temporară pentru  Cora Pantelimon şi Cora Alexandriei. Reprezentanţii lanţului de hipermarketuri au transmis că încearcă să remedieze în cel mai scurt timp neregulile găsite şi dau asigurări că au implementat toate măsurile de siguranţă sanitară şi alimentară în magazine.

UPDATE – ”Patru hipermarketuri cora din Bucureşti au primit controale din partea ANPC în cursul dimineţii de astăzi. În urma controalelor au fost constatate o serie de situaţii pe care le rezvolvăm în cel mai scurt timp. Cea mai mare parte dintre acestea au fost deja remediate până la această oră. Relaţia cora cu autorităţile este una constantă şi de dialog. Apreciem de fiecare dată observaţiile experţilor ANPC şi colaborăm pentru îmbunătăţirea activităţii. Îi asigurăm pe clienţi că am implementat toate măsurile de siguranţă sanitară şi alimentară în magazine, care sunt certificate Safeguard, astfel încât aceştia să aibă o experienţă plăcută şi sigură la cumpărături. Magazinele cora sunt deschise pentru toţi clienţii”, au transmis vineri reprezentanţii lanşului de hipermarketuri.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ANPC anunţă, vineri, într-un comunicat de presă, că echipe de control ale Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) din Regiunea Bucureşti-Ilfov, coordonate de vicepreşedintele Mihai Culeafă, au efectuat o serie de verificări ale modului în care este respectată legislaţia în vigoare la cele 4 puncte de lucru din această zonă ale S.C. România Hypermarche S.R.L. (Magazinele Cora).  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cora hypermarket cora inchidere cora
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes