Tehnologie

Instagram creşte limita de timp a transmisiunilor live

Instagram creşte limita de timp a transmisiunilor live
Instagram creşte limita de timp a transmisiunilor live

Într-o mutare menită să favorizeze în primul rând categoriile afectate de pandemie, Live stream-urile pe Instagram vor putea fi realizate pe o durată mult mai mare decât până acum.

Instagram Live, funcţia de transmisiuni video directe a reţelei sociale deţinute de Facebook, nu va mai limita la o ora stream-urile, cum se întâmpla până acum. Acestea vor putea avea în curând până la patru ore.

Creşterea limitei de timp de o oră la patru ore are în vedere din ce în ce mai numeroasele activităţi care sunt realizate, pe fondul pandemiei, de la distanţă, prin intermediul transmisiunilor şi comunicării video.

Şedinţele, orele de curs virtuale, instructajele de fitness, concertele muzicienilor – sunt câteva dintre activităţile care ar putea beneficia de pe urma creşterii limitei de timp la patru ore şi care, totodată, vor ajuta Instagram să crească şi să-şi crească veniturile.

Instagram are acum aceeaşi limită de timp ca Facebook în ceea ce priveşte transmisiunile live, cu deosebirea că Facebook creşte limita chiar la opt ore în cazul transmisiunilor făcute de pe PC sau prin intermediul API-ului pus la dispoziţia dezvoltatorilor.

Limita de timp va fi crescută, însă, cu luarea în calcul a comportamentului utilizatorilor şi va avea în vedere “buna purtare” a acestora, arată news.ro. În altă ordine de idei, nu vor beneficia de creşterea duratei la patru ore cei care au încălcat în trecut regulile reţelei sociale sau drepturile de autor.

În viitorul apropiat, promit cei de la Instagram, creatorii de conţinut vor putea salva transmisiunile live într-o arhivă, unde vor fi disponibile pentru 30 de zile înainte să fie şterse definitiv.

Alte știri de interes

Google va cripta comunicările făcute cu Messages

Gloria Pascu

E.gg – Facebook lansează o aplicaţie de colaje

Gloria Pascu

Google lansează unul dintre cele mai importante update-uri pentru Chrome din ultima vreme

Mihnea Tudor

Ghimob, un nou malware bancar ce vizează utilizatorii de telefonie mobilă din întreaga lume

Mihnea Tudor

Problematica detectării avansate în orașele inteligente

Furdu Constantin

Cum poate IoT și AI să transforme afacerile din domeniul sportului

Furdu Constantin

Scad tarifele pentru terminarea apelurilor fixe, anunţă Autoritatea din Comunicaţii

Gloria Pascu

Ce trebuie să știi atunci când alegi un SMART TV. Cinci funcții obligatorii ca să fie cu adevărat ”deștept”

Gloria Pascu

Shopping prin WhatsApp. Ce vor putea face utilizatorii – VIDEO

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »