Întâlnire Ciolacu – Arafat. Legea Carantinei va fi modificată din varianta Guvernului în varianta PSD

Întâlnire Marcel Ciolacu și Raed Arafat pe Legea Carantinei
Întâlnire Marcel Ciolacu și Raed Arafat pe Legea Carantinei

Marcel Ciolacu, șeful interimar al PSD, s-a întâlnit joi cu Raed Arafat, cu care a discutat soluții privind legea carantinei și a izolării, care urmează a fi votată în Parlament. În urma discuțiilor cu acesta și cu mai mulți colegi juriști, Marcel Ciolacu susține că social-democrații vor vota o lege coerentă și eficientă.

”Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea. Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență”, a susținut Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Ciolacu amintește că ieri a organizat o dezbatere și cu experți ai societății civile pentru a elimina din proiect ”aberațiile liberale ce atentau la drepturile românilor”.

”Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă!”, mai scrie liderul interimar al PSD.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu arafat legea carantinei marcel ciolacu raed arafat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes