Parlament, președinție

Întâlnire Ciolacu – Arafat. Legea Carantinei va fi modificată din varianta Guvernului în varianta PSD

Întâlnire Marcel Ciolacu și Raed Arafat pe Legea Carantinei
Întâlnire Marcel Ciolacu și Raed Arafat pe Legea Carantinei

Marcel Ciolacu, șeful interimar al PSD, s-a întâlnit joi cu Raed Arafat, cu care a discutat soluții privind legea carantinei și a izolării, care urmează a fi votată în Parlament. În urma discuțiilor cu acesta și cu mai mulți colegi juriști, Marcel Ciolacu susține că social-democrații vor vota o lege coerentă și eficientă.

”Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea. Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență”, a susținut Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Ciolacu amintește că ieri a organizat o dezbatere și cu experți ai societății civile pentru a elimina din proiect ”aberațiile liberale ce atentau la drepturile românilor”.

”Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă!”, mai scrie liderul interimar al PSD.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Iohannis i-a chemat, la Cotroceni, pe Cîțu, Barna și Ghinea, să discute despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă

Daniela Arnăutu

Legea Bugetului a trecut de Parlament

Mircea Furdu

Deputat AUR, prins în timp ce vota cu amândouă mâinile

Daniela Arnăutu

Ciolacu, vehement în Parlament: Vânzarea companiilor româneşti, cea mai mare ticăloşie pusă la cale de Guvern

Mircea Furdu

După ce luni a făcut circ în Parlament, deputatul PSD Daniel Ghiță a venit marți în plen să…doarmă

Daniela Arnăutu

CIRC generalizat în Parlament: Cîţu vorbește de reforme, PSD s-a jucat cu 2 păpuși, Ciolacu a aruncat cuvinte grele, AUR nu vrea bani – VIDEO

Mircea Furdu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »