Întâlnire Donald Trump – Mike Pence sub spectrul celui de-al 25-lea amendament

Preşedintele american Donald Trump şi vicepreşedintele Mike Pence s-au întâlnit luni seară în Biroul Oval, a declarat un oficial american, preluat de presa de peste ocean.

A fost prima întâlnire între Trump şi Pence după violenţele de miercuri de la Capitoliu, iar principala remarcă ce a fost prezentată publicului a fost că cei doi au avut o “conversaţie bună”.

Potrivit sursei citate, Donald Trump nu intenţionează să demisioneze înainte de încheierea mandatului său pe 20 ianuarie.

La rândul său, vicepreşedintele american nu intenţionează să îl îndepărteze din funcţie prin invocarea celui de-al 25-lea amendament al Constituţiei americane, care ar însemna să-l declare, cu sprijinul principalilor săi miniştri, incapabil să îşi îndeplinească funcţia.

Preşedintele şi vicepreşedintele “au reiterat că cei care au încălcat legea şi au invadat Capitoliul nu reprezintă mişcarea “America First” susţinută de 75 de milioane de americani”, a mai spus oficialul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

al 25 lea amendament america first intalnire trump pence
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes