Recomandate Special

Investigație Rise Project: Irina Tănase, iubita lui Dragnea, a cheltuit 350.000 euro pe proprietăți imobiliare

Irina Tănase a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și în județe învecinate, scriu jurnaliștii site-ului de investigații RISE Project. Irina este binecunoscută doar pentru faptul că este iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea.

În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat în apropiere de Parlamentul României. Apartamentul are 178 mp și un garaj de 47 de metri pătrați – cât o garsonieră mare.

Conform Rise Project, in portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri lângă pădurea Scrovișteași deschidere la lacul Mănăstirii Țigănești, unde poți pescui știucă, biban, șalău, caras sau crap. Pământurile au 8500 de mp.

Totalul cheltuit de Irina Tînase ar fi de 362.000 de euro.

Tănase are 27 de ani, și-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut și anterior a lucrat la stat, fiind secretara lui Dragnea. În declarațiile de avere din acea perioadă a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți. Un român cu salariu mediu ar avea nevoie de peste 45 de ani fără alte cheltuieli ca să strângă banii necesari achizițiilor Irinei.

Ceea ce remarcăp cei de la Rise Projeect, în finalul invetigației, este că în conformitate cu normele europene, în baza relației personale pe care o are cu Liviu Dragnea, Irina Tănase este persoană expusă politic (PEP) iar băncile și notarii care parafează tranzacții care implică astfel de persoane trebuie să verifice temeinic sursa banilor înainte de a autoriza transferurile.

Alte știri de interes

Ce este Inițiativa Smart Village. Integrarea satului inteligent în dezvoltarea rurală

Furdu Constantin

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

De marți se deschide M5 Magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei

Mihnea Tudor

Administrarea de plasmă cu anticorpi reduce mortalitatea Covid cu 57%. Un al doilea aparat de colectare a fost instalat în București

Saghin Cristian

Un bărbat a fost reținut după ce polițiștii au găsit droguri în plafonul maşinii care mergea pe Autostrada A2

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »