Ioan Niculae a revenit în România! A fost preluat de autorităţi şi urmează să fie arestat

Omul de afaceri Ioan Niculae a revenit, vineri, în România cu o cursă de Italia ce a întârziat 25 de minute. El a fost preluat de autorităţi pe aeroportul Henri Coandă, în vederea executării mandatului de arestare, conform Antena 3.

Nicolae va fi transportat direct la Penitenciarul Rahova, acolo unde îşi va ispăşi pedeapsa. Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Interagro. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată.

Joi, omul de afaceri a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul Interagro, pentru coruptie, prejudiciul stabilit fiind 11 milioane de lei.

La momentul pronunţării, miliardarul se afla în Italia, de unde a anunțat că se va întoarce vineri și se va preda.

”Sunt în Italia! Până acum câteva ore eram internat la o clinică, trebuia să ies, probabil, duminică. După primirea veștii din România că am fost condamnat, mi-am făcut externarea și încerc să mă pregătesc să vin în țară. Mâine (vineri, n.r.) sunt în țară!

Nu am găsit niciun avion din zona Milano, va trebuie să mă deplasez, probabil, cât mai departe de Milano ca să pot găsi un avion.

Nici nu credeam că se va da o sentință astăzi (joi, n.r.), având în vedere votul de ieri al CCR-ului, pe o lege de care și eu ar fi trebuit să beneficiez, ca oricare din România”, a declarat, aseară, Ioan Niculae, la Antena 3.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ioan nicolae a revenit ioan nicolae arestat ioan nicolae condamnare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes