Iohannis: Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare norme?

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că ”din fericire, acum, în pandemie, e PNL la guvernare” şi împreună cu el caută soluţii pentru limitarea răspândirii virusului. ”Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare norme”, a afirmat şeful statului, referindu-se la prezenţa lui Marcel Ciolacu într-un restaurant, fără a respecta normele sanitare.

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferiţă de presă, ce părere are despre prezenţa lui Marcel Ciolacu într-un restaurant şi a afirmat:

Din fericire, acum, în pandemie, e PNL la guvernare şi impreună cu mine căutăm şi găsim măsurile adecvate, găsim proiecte, oportunităţi pentru a preveni răspândirea bolii. Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare normel. Cât poate să fie de greu şi pentru un pesedist să îşi pună o mască şi să respecte regula? Vă daţi seama că nu îi prea interesează”.

Acuzaţiile de influenţă politică la Poliţie

Şeful statului a comentat şi afirmaţiile liderului PSD potrivit cărora Poliţia Română acţionează cu dublă măsură şi ar fi exagerat în ceea ce-l priveşte:

”În ceea ce priveşte acuzaţiile de influenţă politică la Poliţie, e rizibil. A venit Poliţia acolo şi i-a găsit încălcând flagrant toate normele la care ceilalţi români se supun. De unde se vede încă o dată că PSD nu s-a reformat. Am văzut că l-au trimis pe dl Rafila să prezinte un program de sănătate, dar pe ei nu îi interesează acest lucru. Iar despre ce or fi discutat, nu ştiu, însă alegerile vor avea loc pe 6 decembrie”.

Imagini cu liderul PSD Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare socială au fost difuzate sâmbătă seară de Realitatea Plus.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a cerut scuze pentru faptul că nu a respectat prevederile privind distanţarea şi măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, când a fost la restaurant.

Ciolacu a acuzat Poliţia Română de ”dublă măsură” în ceea ce priveşte atitudinea faţă de el, prin comparaţie cu reacţia acestei instituţii la apariţia fotografiei făcute în biroul premierului Orban.

”Nu sunt infractor, nu sunt interlop. Puteau să existe şi alte metode de a comunica. Mi s-a părut un pic exagerat. Nu am văzut IGPR-ul să facă conferinţă de presă după ce premierul a băut şi fumat în birou”, a afirmat Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dubla masuraiohannis guvern psdpandemie psdpsd nu respecta normele
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes