Iohannis: Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj în care îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19.

Șeful statului invocă situația dezastruoasă din spitale, precizând că 8 țări vecine au acceptat să ne ofere ajutor în ceea ce privește depășirea crizei, însă prioritară rămâne vaccinarea:

”Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a transmis președintele României, într-o postare de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

catastrofaiohannis mesaj vaccinaremesaj iohannissituatie disperata
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes