Ion Țiriac: „Chiar suntem tâmpiții satului?”

Ion Țiriac i-a luat apărarea lui Ilie Năstase, după ce fostul lider ATP a fost interzis la turneele de la Roland Garros și Wimbledon, iar Steve Simon a criticat decizia ca „Nasty” să premieze câștigătoarea de la Madrid.

Ion Țiriac a declarat că Ilie Năstase și-a apărat echipa în în meciul dintre România și Marea Britanie, din Fed Cup, iar o mare problemă a fost delegarea unui supervizor englez. Țiriac a criticat conducerea WTA, care l-a suspendat pe Ilie Năstase fără că cerceteze cazul în amănunt.

„Dar cine ar trebui să dea începând de mâine dimineață trofeul meu? Babalugu? Sau cine? Nu, domnul Năstase a fost un om cu care mi-am împărtășit 50 de ani din viață! Așa va rămâne. Ilie Năstase rămâne Ilie Năstase. O personalitate enormă despre care se vorbește și azi. Și nu pentru ce a spus despre Serena, ci pentru că e Ilie Năstase. Îl știm toți, din când în când o mai ia pe arătură. …

Articolul pe larg »»» : Ion Țiriac reacționează în scandalul dintre Ilie Năstase și Federația Internațională de Tenis. „Chiar suntem tâmpiții satului?”

Contract pe viață pentru Messi
Sport
Contract pe viață pentru Messi

Oscar Grau, directorul executiv al Barcelonei, a confirmat intențiile grupării catalane de-ai oferi lui Lionel …

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a vorbit intr-o conferinta de presa.
Sport
Raspunsul dat de antrenorul CFR-ului la „arogantele” lui Mihai Stoica

Dan Petrescu a fost ironizat de Mihai Stoica dupa meciul Be’er Sheva 1-2 FCSB. Stelistul …

Becali, TRIUMFĂTOR în lupta cu Steaua
Sport
Becali, TRIUMFĂTOR în lupta cu Steaua

Victorie pentru Becali în lupta pe care acesta o duce cu reprezentanții MApN pentru numele …