Ionuţ Cornel Ionescu, fost director Unifarm, numit manager interimar la Spitalul Judeţean Constanţa

Fostul director al Unifarm Ionuţ Cornel Ionescu a fost numit de către Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. CJC afirmă că noul manager va continua politica investiţională care vizează atât reabilitarea, cât şi dotarea secţiilor din spital.

Consiliul Judeţean Constanţa a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că mandatul fostului manager Ioan Tiberiu Tofolean s-a încheiat, în locul său fiind numit Ionuţ Cornel Ionescu.
“După un mandat interimar de şase luni al domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, la conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa, prin dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a fost numit manager interimar domnul Ionuţ Cornel Ionescu”, se arată în comunicatul CJ Constanţa.

Ionuţ Cornel Ionescu a fost manager al Spitalului Clinic CF Constanţa şi director general al Unifarm.

“Cu o bogată experienţă în managementul sanitar, din care reamintim mandatul de manager şi funcţia de director economic al Spitalului Clinic CF Constanţa, precum şi experienţa de director general al C.N. Unifarm SA, domnul Ionuţ Cornel Ionescu, preia astăzi mandatul de manager interimar al SCJU Constanţa. Noul manager va continua politica investiţională a conducerii CJC care vizează atât reabilitarea cât şi dotarea secţiilor din spital, având ca scop implementarea cu celeritate a măsurilor de creştere a încrederii populaţiei în capacitatea instituţiei sanitare de a furniza servicii medicale de cea mai înaltă calitate”, a mai precizat Consiliul Judeţean Constanţa.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cornel ionescu manager spital constantafost director UnifarmIonuţ Cornel Ionescu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes