După ce Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția, doar 10 concurenți rămân în lupta pentru titlul de Survivor România! ”Incredibil pentru mine că am ajuns în punctul ăsta”

După ce Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția, doar 10 concurenți rămân
După ce Ionuț Iftimoaie a părăsit competiția, doar 10 concurenți rămân

Ceea ce a început ca o celebrare a Sărbătorilor de Paște s-a încheiat cu emoții, frustrări, lacrimi și un nou concurent care a părăsit competiția. Cam acesta ar putea fi rezumatul ediției de ieri în care membrii tribului Taino au testat toate trăirile posibile în Survivor România. Totodată, au arătat încă o dată că oricât de departe ai fi de casă, de cei dragi, oricât de concentrat ai fi asupra câștigării, nimic nu este mai important decât familia, decât sursa puterii fiecărui om.

După ce Robert a găsit cele mai multe ouă și le-a vopsit, Daniel Pavel i-a dat vestea că asta îi va asigura rolul de căpitan în jocul de Recompensă, iar acesta a profitat la maximum. L-a ales pe Alin Chirilă căpitanul adversarilor, și-a făcut o echipă extrem de puternică și a câștigat fără probleme duelul. Victoria i-a asigurat lui și celorlalți colegi o sumă mai mare la licitația care le-a adus produse extrem de diverse: plăcintă, pizza, cartofi prăjiți, cheese cake, sarmale sau hamburger.

Din păcate, veselia a durat puțin deoarece concurenții au fost invitați la un Consiliu de Urgență unde Daniel Pavel le-a dat o veste dură: ”pentru unul dintre voi poate fi ultimul Consiliu tribal. Motivele sunt de natură personală, de o importanță extremă. Familia are nevoie de tine”. Cel care a avut de luat o decizie extrem de dură a fost Ionuț Iftimoaie, însă acesta nu a stat pe gânduri și a spus că tot ceea ce face este pentru familie, așa că va merge la ei pentru a rezolva problemele de acasă. ”Am făcut acest lucru atât timp cât timp știu că acasă e bine pentru că de acolo îmi vine forța. Vă rog să îmi dați voie ca parcursul meu în Survivor să se oprească aici”, a spus marele campion.

”Cu plecarea mea, ați rămas cei mai puternici”, așa și-a încheiat Ionuț aventura în show. 10 concurenți. Atât mai sunt în tribul Taino, iar pentru ei provocarea merge mai departe. Îi așteaptă o nouă luptă pentru Imunitate, pentru colanul care le asigură locul pentru cel puțin încă o săptămână!

”Incredibil pentru mine că am ajuns în punctul ăsta”, va spune diseară unul dintre concurenți, în timp ce Carmen, Ștefania și Bianca vor realiza că sunt ultimele rămase din fostul trib al Faimoșilor. Cum se vor schimba strategiile și cine va ajunge la vot, descoperim în doar câteva ore.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

itimoaia survivorsurvivor romaniaultimii concurenti survivor
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes