Ionuţ Stroe anunță o discuție în coaliție, după atacurile TSD la liderul liberal

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a fost întrebat, luni, după şedinţa conducerii PNL, despre nemuţumirile exprimate în interiorul partidului, de către liderul PNL Florin Cîţu, privind atacurile la adresa sa venite dinspre PSD, el afirmând că aceste discuţii vor fi în şedinţa coaliţiei de marţi.

”De data aceasta, preferăm să discutăm aceste lucruri în interiorul coaliţiei, mâine va fi o şedinţă în care, în mod evident vom discuta atât lucruri de pe agenda guvernamentală cât şi chestiuni privind optimizarea dialogului în cadrul celor două partide”, a spus Stroe.

El a precizat că recunoaşte faptul că PNLŞ şi PSD sunt două partide diferite, şi agenda PNL este un reformatoare, care pune accente pe economie, pe investiţii, în timp ce ”a lor este o agendă care ţine de pensii, o agendă socială”.

”Intră aceste două agende în coliziune, nu de puţine ori, dar cel mai important lucru este să ne înţelegem şi să cădem de acord asupra programului de guvernare”, a spus el.

Întrebat dacă PNL este mulţumit de mandatul ministrului Muncii, Marius Budăi, Stroe a afirmat că ”evaluarea o face premierul”.

”El este cel mai în măsură a evalua activitatea domnului Budăi în interiorul Ministerului Muncii. Ne ferim a face noi aprecieri cu privire la activitatea dânsului”, a mai declarat Stroe.

Liderul PNL, Florin Cîţu, a acuzat luni, în şedinţa conducerii liberale, existenţa unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa, afirmând că acesta nu este ”un mod de lucru în echipă”.

Fostul deputat PNL, Alexandru Kocsis, în prezent membru în Partidul Forţa Dreptei, a prezentat luni pe Facebook date referitoare la o campanie TSD avându-l drept ţintă pe Cîţu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ataca la citu campanie tsd florin citu sedinta coalitie solicitare in coalitie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes