Irina Loghin, suspectă de coronavirus. A fost internată la spitalul „Matei Balș”

Irina Loghin a fost internată la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, după ce soțul și fiul acesteia au fost confirmați pozitiv cu COVID-19.

Interpreta se simte bine, însă așteaptă rezultatul testelor clinice, pentru a afla dacă și ea este infectată cu noul coronavirus. Dacă testele vor ieși negative, artista va fi plasată în carantină la domiciliu.

”Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie. Îmi vine să ies pe geam, să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului “, a declarat Irina Loghin pentru România TV.

Artista trăieşte, de 40 de ani, o iubire ca în filme alături de soţul ei, Ion Cernea, urmând să serbeze nunta de rubin. Irina Loghin spune că a început să îl iubească deoarece s-a purtat foarte frumos cu ea atunci când a avut probleme de sănătate, a mers să o viziteze la spital în fiecare zi, îi aducea „câte un pacheţel şi flori”.

Acum, la cei 80 de ani pe care îi are, artista le dă lecții de un stil de viață sănătos chiar și celor tineri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

internată la Matei BalsIrina Loghinirina loghin coronavirusirina loghin internataIrina Loghin internată la Matei Bals
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes