Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D
Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Sursa foto: Kanal D

Irina-Margareta Nistor, celebrul critic de film român, este invitată duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Cu o voce inconfundabilă, Irina-Margareta Nistor a dublat până la 3 000 de filme, devenind cea mai recunoscută voce din România, dar și unul dintre cei mai apreciați critici în materie de producții cinematografice.

Irina-Margareta Nistor s-a născut în 1957, la un an după ce Televiziunea Română începea să emită; iar 23 de ani mai târziu, destinul o ducea în studiourile TVR, acolo unde a lucrat, în timpul regimului comunist, ca translator. Celebrul critic de film român reprezintă a cincea generație de intelectuali din familia sa.

”Vă place vocea dumneavoastră?”, “Când nu e de ajuns?”, “Ce ați da pentru o iubire ca-n filme?”, “V-ați păcălit vreodată singură?”, “Țineți la critică?”, “Cât de afurisită sunteți?”, “Poate schimba lumea un film?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate criticului de film Irina-Margareta Nistor, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dacă este mulțumită de cum vieții sale sau dacă privește vreodată înapoi, “cu manie”, telespectatorii pot afla duminică, 14 mai, de la ora 22:30, în cadrul unei ediții de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai denise rifai irina margareta nistor margareta nistor la rifai
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes