Iulia Albu şi Ovidiu Buta deschid sezonul amenzilor la Poliţia Modei

Iulia Albu şi Ovidiu Buta deschid sezonul amenzilor la Poliţia Modei
Iulia Albu şi Ovidiu Buta deschid sezonul amenzilor la Poliţia Modei

Chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 19:30, la Antena Stars, Iulia Albu împreună cu Ovidiu Buta deschid oficial sezonul amenzilor în cadrul premierei show-ului Poliţia Modei.

Astfel, săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai. În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat special, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi “usturătoare”.

“Având în vedere succesul răsunător de care rubricile mele s-au bucurat în decursul timpului, era firesc ca următorul pas să fie cristalizarea acestora într-o emisiune proprie. Mă bucur că îl am pe Ovidiu Buta, acesta fiind unul dintre puţinii oameni din modă care pot avea un discurs pertinent şi argumentat. Cei care ne vor urmări vor descoperi ultimele tendinţe, vor savura comentariile noastre delicioase şi vor învăţa cum să îşi desăvârşească stilul propriu!”, a declarat Iulia Albu, în vreme ce Ovidiu Buta a completat: “Mă bucur să fac parte din acest proiect, pentru că întotdeauna am crezut că acest format îţi permite să transmiţi informaţii într-o formă mult mai percutantă decât ceea ce fac revistele de modă. Noi, oamenii, suntem mult mai atenti la exemple legate de vedete şi atunci, cu ajutorul exemplelor perfecte, ne e foarte uşor să ne dezvoltăm stilul, să înţelegem unde sunt greşelile noastre vestimentare şi încotro se îndreaptă moda”.

Emisiunea Poliţia Modei va putea fi urmărită, începând din 25 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la 19:30, la Antena Stars.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antena stars iulia albu iulia albu politia modei politia modei
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes