Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor
Deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor

Iulian Bulai, deputat USR de Neamţ și preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, afirmă, într-o postare pe Facebook, că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”:

”Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi: ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”; ar fi eliminat pensiile speciale: ar fi desfiinţat nspectoratele şcolare, pe care le ştia bine; ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena; ar fi reformat radical TVR, SRR şi CNA. La mulţi ani, Mihai! Mulţumim pentru moştenirea primită de la tine!”, a scris Bulai.

Vineri se împlinesc 171 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu şi este celebrată Ziua Culturii Naţionale.

Bășcălie pe Facebook după postare

Nu au întârziat să apară tot felul de replici dure, după mesajul halucinant făcut chiar de președintele Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaților, multe dintre ele extrem de apreciate de sute de oameni.

“Ați fi fost în mare încurcătură, pentru că poetul ar fi semnat și pentru „Fără tembeli în Parlament!””, a replicat un jurnalist.

“Ce nu spui tu, si e pacat sa n-o faci, e ca Eminescu de fapt a pus bazele USR. Si tot el a fost cel care, inca de pe atunci, a avut initiativa de fara penali. Stiu, esti modest, nu vreti sa ma atrageti capital politic de pe spatele marelui poet, dar oamenii ar trebui sa stie toate aceste detalii!
P.S. : Frumos ar fi ca post mortem sa-l declarati pe Eminescu membru de onoare al USR.”, a transmis altul ironic.

“Daca Eminescu ar fi trait azi ar fi fost un muritor de foame pus la zid de catre cei ca tine din cauza scrierilor sale.”, a mai spus altcineva.

Bulache tata iarasi ai gresit pastilele . Lasa ca le nimeresti tu pe alea bune, nu-i problema !Oricum sa-ti dea Domnul sanatate ca sa ne distrezi in continuare!”, a mai făcut bășcălie de el un alt internaut.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

daca eminescu ar fi traiteminescu semnatura fara penaliiulian bulai eminescuiulian bulai explozivziua culturii nationaleziua lui eminescu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes