iUmor: Provocare uriaşă pentru juraţi. Cheloo: „Trebuie să votaţi şi să jurizaţi exact ca mine!”

În cadrul celui mai nou episod de audiţii iUmor, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, surprizele se vor ține lanț încă dinainte ca jurații să ajungă pe scena show-ului, pentru că, sub observația prezentatorilor, ei vor fi implicaţi într-o nouă serie de jocuri cu o miză importantă – jokerul surpriză. De data aceasta, cel care va câştiga va fi chiar Cheloo, iar provocarea jokerului va fi una cum nu se poate mai pe gustul său.

„Trebuie să votaţi şi să jurizaţi exact ca mine!” a fost mesajul pe care juratul iUmor l-a primit câştigând jokerul şi a fost cum nu se poate mai bucuros să îl comunice colegilor de juriu. Aşa că atunci când o cunoştinţă mai veche a show-ului a revenit pe scenă, nu s-a sfiit să îl folosească.

„Acelaşi ton, acelaşi text, trebuie să jurizăm toţi la fel!”, le-a mai spus el Deliei, lui Cătălin Bordea şi lui Nelu Cortea. Juraţii s-au amuzat copios şi şi-au intrat imediat în rol.

„M-am dezlănţuit! Ştii ce bine e să fii Cheloo?”, a mărturisit Cătălin Bordea, căruia i-a plăcut atât de mult această impersonare, încât în foarte scurt timp i-a cerut lui Cheloo: „Anulează-ţi jokerul, că ne dau afară!”.

Cum s-au descurcat juraţii cu noile roluri atribuite de joker şi cum a reacţionat Cheloo atunci când i-a văzut, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie de audiţii iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cheloo iumor jocker iumor Joker joker cheloo
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes