Ivana Trump, fosta soţie a lui Donald Trump, a încetat din viaţă

Stiri pe scurt
Stiri pe scurt

Fosta soţie a lui Donald Trump, Ivana Trump, a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani, anunţul fiind făcut chiar de fostul preşedinte american.

„Cu tristeţe îi informez pe toţi cei care au iubit-o, care sunt mulţi, că Ivana Trump a murit la locuinţa ei din New York”, a afirmat fostul preşedinte într-o declaraţie postată joi pe Truth Social, conform The Hill.

„Era o femeie minunată, frumoasă şi uimitoare, care a dus o viaţă grozavă şi inspiraţională”, a spus el.

Ivana Trump a fost prima soţie a lui Donald Trump. Ei au avut trei copii: Donald Jr., Ivanka şi Eric Trump.

Ivana Trump, născută Ivana Marie Zelníčková, a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie. Ea s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977. Cuplul a divorţat în 1992.

Ivana Trump a lucrat ani de zile în imperiul Trump ca director executiv. A fost numită CEO al Trump’s Castle din Atlantic City şi a ajutat la decorarea interioarelor pentru Grand Hyatt Hotel şi Trump Tower. De asemenea, a fost autoarea mai multor cărţi de succes şi şi-a creat propria linie vestimentară.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ivana trump
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes