Lifestyle

James Cameron a încheiat filmările pentru „Avatar 2”

James Cameron a încheiat filmările pentru „Avatar 2”, iar pentru al treilea film din franciză cineastul a spus că producţia este finalizată în proporţie de 95%, informează Variety.

Cameron a oferit detalii despre cele două producţii în timpul unei discuţii video cu Arnold Schwarzenegger din cadrul 2020 Austrian World Summit.

Disney a anunţat în luna iulie că a mutat datele de lansare pentru „Avatar 2”, pe 16 decembrie 2022, pentru „Avatar 3”, pe 20 decembrie 2024, „Avatar 4”, pe 18 decembrie 2026, şi „Avatar 5”, pe 22 decembrie 2028.

„Covid ne-a lovit aşa cum a lovit toată lumea. Am pierdut aproximativ patru luni şi jumătate de producţie”, a spus Cameron. „În ziua în care livrăm «Avatar 2» vom începe să lucrăm la finalizarea «Avatar 3». Acum sunt în Noua Zeelandă, la filmări. Suntem gata 100% în cazul «Avatar 2» şi în proporţie de aproximativ 95% pentru «Avatar 3»”.

Al doilea film „Avatar”, programat iniţial să fie lansat în 2014, va avea premiera după 13 ani de la lungmetrajul original.

Producătorul Jon Landau a anunţat pe 21 mai că el şi echipa „Avatar” vor reveni în Noua Zeelandă pentru reluarea producţiei care fusese oprită în martie, din cauza pandemiei.

James Cameron nu a oferit detalii despre acţiunea filmelor, conform news.ro. „Nu pot să îţi spun nimic despre poveste. Cred în mister şi în marea dezvăluire”, i-a spus el lui Schwarzenegger, care a jucat în „The Terminator” pe care cineastul l-a regizat.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Gerard Depardieu, inculpat pentru viol

Daniela Arnăutu

Kim Kardashian divorțează. Ea și Kanye West își spun adio după 7 ani de mariaj

Daniela Arnăutu

Directorul O.R.D.A solicită instituţiilor de stat finanţatoare să nu mai ia comision de administrare pentru banii artiștilor

Daniela Arnăutu

Spectacolul dinaintea galei Globurilor de Aur va fi transmis online

Gloria Pascu

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, amiabil, la notar

Daniela Arnăutu

Regizorul filmului Colectiv, nominalizat la Oscar

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »