Lifestyle Recomandate

Jerusalema Challenge aduce ” bucurie și speranță” la un spital din Sibiu – VIDEO

Jerusalema Challenge aduce ” bucurie și speranță” la un spital din Sibiu - VIDEO
Jerusalema Challenge aduce ” bucurie și speranță” la un spital din Sibiu - VIDEO

Jerusamela Challenge a ajuns și la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu – unde un asistent medical a fost filmat în timp ce dansează în echipament de protecție pe melodia Jerusalema interpretată de Master KG și Nomcebo.

Videoclipul postat online a devenit repede viral pe rețelele de socializare, având mii de reacții și sute de distribuiri. Imaginile dansului Jerusalema Challenge pe holul spitalului au fost postate de Cristian Roman, manager la Spitalul de Pneumoftiziologie, Sibiu, cu comentariul:

”(Puțină) BUCURIE😀 & SPERANȚĂ💕
…la sfârșitul turei pe Secția Covid din spitalul nostru.
Le mulțumesc colegilor pentru devotament🙏, dar și pentru acest filmuleț!🤗 În mod special protagonistului Niki Hampu, un asistent medical foarte bun și un dansator talentat.👍
O zi frumoasă și multă SĂNĂTATE TUTUROR!💕🙏⚘”

Jerusalema Challenge la spital, Sibiu

(Puțină) BUCURIE😀 & SPERANȚĂ💕 …la sfârșitul turei pe Secția Covid din spitalul nostru.Le mulțumesc colegilor pentru devotament🙏, dar și pentru acest filmuleț!🤗 În mod special protagonistului Niki Hampu, un asistent medical foarte bun și un dansator talentat.👍O zi frumoasă și multă SĂNĂTATE TUTUROR!💕🙏⚘

Publicată de Cristian Roman pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020

Angajatul din cadrul spitalului încearcă să reproducă mișcările din provocare din Jerusalema, hit-ul care a devenit rapid celebru în toată lumea și datorită unui grup de dansatori români care au virlazat clipul cu ei dansând.

Jerusalema Challenge hitul verii 2020

Jerusalema este o melodie lansată în Africa de Sud, la sfârșitul lui 2019, de Master KG împreună cu Nomcebo. Piesa a devenit rapid hit în Africa de Sud, iar apoi s-a răspândit pe întreg globul, mai ales de când lumea se filmează cum dansează pe ea.

Astfel, #JerusalemaDanceChallenge a adunat mii de videoclipuri în care grupuri mai mari sau mai mici dansează pe melodie.

Filmulețele din seria Jerusalema Challenge sunt postate pe toate rețelele de socializare, Facebook, Twitter sau TikTok, provenind din țări și locații de pe tot globul.

Alte știri de interes

Ziua Națională – Restricții de circulație în Capitală, luni și marți

Saghin Cristian

Încă trei aparate de colectare a plasmei convalescente, instalate în București. Primii pași pentru realizarea primei bănci de plasmă din România

Mihnea Tudor

Orban: Dacă USR ia vreo decizie de a face o înţelegere cu PSD se sinucide. PSD a ţinut România pe loc

Saghin Cristian

Şeful Statului Major al Apărării testat pozitiv la COVID-19. Ministrul Nicolae Ciucă a intrat în izolare la sediul Ministerului, urmând a fi retestat

Mihnea Tudor

Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a aprobat organizarea festivalului Cerbul de Aur 2021

Gloria Pascu

Victor Ciutacu testat pozitiv la coronavirus. ”Încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto”

Mihnea Tudor

Ludovic Orban versus ÎPS Teodosie: Sfatul meu sincer…

Saghin Cristian

Legea care aduce modificări Codului penal, promulgată de Klaus Iohannis

Saghin Cristian

De Ziua Sfântului Andrei, Crucea de pe Caraiman va fi resfințită

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »