JO Tokyo 2021 – Eșec inexplicabil pentru echipajul 8+1, care nu a ajuns nici măcar pe podium – VIDEO

Finala probei feminine de 8+1 din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. foto: captură video Eurosport
Finala probei feminine de 8+1 din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. foto: captură video Eurosport

Echipajul României a încheiat pe locul șase, vineri, finala probei feminine de 8+1 din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, aceasta fiind ultima finală la Jocurile Olimpice Tokyo2021 la canotaj!

Astel, echipajul 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Viviana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Denisa Tîlvescu plus Daniela Druncea, a ocupat locul 6, ultimul, în finala probei, desfăşurată, vineri, la Sea Forest Waterway.

Româncele au fost cronometrate cu şase minute, patru secunde şi şase sutimi, la patru secunde şi 93 de secunde de echipajul medaliat cu aur, cel al Canadei (5:59.13).

Pe locul al doilea s-a clasat Noua Zeelandă (6.00.04), la 91 de sutimi.

China (6.01.21) a ocupat ultima treaptă a podiumului, la două secunde şi opt sutimi.

Înaintea României s-au mai clasat SUA (6:02.78), la 3.65, şi Australia (6.03.92), la 4.79.

România rămâne cu patru medalii cucerite la Tokyo, una de aur, la dublu vâsle feminin, şi trei de argint, la patru rame masculin, la dublu rame masculin şi la spadă.

Aceasta a afost ultima finală A cu participare românească în probele de canotaj de la JO. Canotoarele şi canotorii români vor reveni în ţară, duminică, în jurul orei 14.30.

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

canotaj echipaj 8+1 echipaj romania jo tokyo 2021 medalie canotaj olimpiada de la tokyo romania canotaj rezultat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes